HIPPO Finals 2017 - Getting to Know Each Other with Conrad Kellett


Lido Di Iesolo, Veneto, Italy

Ines peta, Luka šesti


Učenici naše škole Ines Tukša iz 2. a razreda i Luka Premelč iz 4. a razreda opće gimnazije sudjelovali su u finalu Prvog međunarodnog ... (read more)

Izuzetan rezultat, srebro za Tamaru Posavec i Školu stranih jezika - Žiger


17.05.2013 U konkurenciji od 4000 natjecatelja iz 8 zemalja, velikom finalu međunarodnog natjecanja "Hippo 1st International English ... (read more)

HIPPO ПЪРВО МЕЖДУНАРОДНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК


България беше представена от Кристиян Здравков Любомиров 11г. ученик от СОУ „Цанко Церковски” - гр. Полски Тръмбеш. Той беше един от най-малките участници в тази възрастова група. Състезанието се проведе в два кръга: предварителен кръг и финален кръг. Предварителният ... (read more)

USPEH Nikole Vujića


Prvoplasirani finalista iz Beograda, osvojio je srebrnu medalju na prvom internacionalnom takmičenju engleskog jezika koje se odrzalo u gradu Lido di Jezolo u Italiji 12.05. ove godine. Takmičenje je održano u organizaciji LCCI i Hippo. 5000 učesnika iz 8 zemalja se takmičilo u pet kategorija kako bi najbolje pokazali svoje celokupno znanje. 44 učesnika se plasiralo u finalni krug takmičenja a među njima je bio i Nikola koji je predstavljao svoju školu, inlingua GALINDO, koju pohadja već 6 godina. Sa još 3 učesnika iz Srbije, odlično je predstavio svoj grad i svoju zemlju. inlingua GALINDO škola čestita svom đaku, Nikoli, na ovom velikom uspehu.

O.Š Sveti Sava iz Kikinde je u subotu, 16. marta bila domaćin prvog HIPPO međunarodnog takmičenja iz engleskog jezika. (read more)

Gimnazija Kikinda - MARKO RELJIN, učenik I-3 razreda naše škole, kvalifikovao se za finale I međunarodnog takmičenja u znanju engleskog jezika koje organizuje udruženje Global Hipo.

Međunarodni sertifikat za Marka Reljina (read more)

USPEH UČENIKA OŠ “VUK KARADŽIĆ” NA MEDJUNARODNOM TAKMIČENJU IZ ENGLESKOG JEZIKA “HIPPO” Učenici 5., 6. i 7. razreda naše škole OŠ „Vuk Karadžić“ u Knjaževcu su uzeli učešće u prvom međunarodnom takmičenju iz engleskog jezika, Hippo takmičenju, i ostvarili izvanredne rezultate na jedinstvenoj listi 7 zemalja. ( read more)